Аліна Гросу продовжує вірити в кохання у новому кліпі «Міріада»
Официальный сайт GROSU (Алина Гросу)
гросу сайт, grosu, сайт, алина гросу, официальный сайт Алины гросу, биография гросу, alina grosu, фото гросу, site grosu
640
post-template-default,single,single-post,postid-640,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
гросу міріада

Аліна Гросу продовжує вірити в кохання у новому кліпі «Міріада»

Зірка цією роботою розпочинає серію україномовних релізів. Круто ж!

Чуттєві танці, легкість, абсолютно новий образ Аліни в кадрі — такою стала відеореалізація mood-video на довгоочікуваний україномовний трек “МІРІАДА” в незвичному для виконавиці східному стилі.
гросу міріада

Підготовка до зйомки проходила в дуже стислі строки, а процесом роботи керувала сама Гросу.

У відео хотілося втілити стихію повітря, в чому нам дуже допомогло багато танців і… 100 кіло борошна! Думаю, таким чином “МІРІАДА” надихне людей і на пристрасть, і на кохання, і на приготування чогось смачного. Ми з балетом танцювали на тонкому склі й дещо переймалися щодо його цілісності. “МІРІАДА” — це історія про безмежне та всепоглинаюче кохання до чоловіка, — розповідає GROSU.

Співачка каже, що отримувала багато повідомлень у соціальних мережах із проханням випустити пісню українською. Вона відстежувала сотні варіантів демок, шукала щось особливе, мелодійне. І “МІРІАДА” — саме та робота, з якою вона захотіла розпочати серію україномовних релізів.

Аліна Гросу — Міріада — дивитися кліп онлайн