Круелла заспівала? GROSU зіграла відому лиходійку в новому кліпі
Официальный сайт GROSU (Алина Гросу)
гросу сайт, grosu, сайт, алина гросу, официальный сайт Алины гросу, биография гросу, alina grosu, фото гросу, site grosu
647
post-template-default,single,single-post,postid-647,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
малиновые губы

Круелла заспівала? GROSU зіграла відому лиходійку в новому кліпі

Співачка GROSU презентувала кліп на свій новий хіт “Малинові губи”. У новинці Аліна з’явилася у кадрі в образі головної героїні фільму «Круелла».

GROSU: Щойно я подивилася цю картину, то негайно вирішила поринути у цю атмосферу ще раз, але вже у своїй інтерпретації. Мене настільки надихнули історія, образи та гра акторів фільму, що я почала представляти у своїй голові, якою Круеллою зможу бути я. Реалізувати задумане співачки та придумати сценарій для кліпу допомогла відома українська режисерка Олена Вінярська.

Олена Вінярська: Аліну Гросу знають усі і дуже давно. Її творчий шлях настільки унікальний і багатий на події, що ми з командою постаралися обіграти це все в її нових образах! У кліпі показані різні гучні історії її життя. А шлейф сукні, що тягнеться по землі — це і є її історія, її злети та падіння, досвід. У кліпі були задіяні далматинці, кабріолет, черепи та багато інших елементів, які максимально передавали стилістику гучного фільму. Спеціально для зйомок були розроблені унікальні сукні, створені із сотень газетних вирізок, та перуки.

GROSU: Це не перший мій досвід роботи із тваринами на майданчику. Було непросто стояти на високих підборах, співати та утримувати неслухняних собак на повідках. Ми спробували зробити казку, де моя героїня наче зачаровує своєю енергією та чарами всіх тих, хто потрапить на її шляху.