Аліна Гросу представила зухвалу версію хіта свого дитинства про маленьку бджілку
Официальный сайт GROSU (Алина Гросу)
гросу сайт, grosu, сайт, алина гросу, официальный сайт Алины гросу, биография гросу, alina grosu, фото гросу, site grosu
653
post-template-default,single,single-post,postid-653,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Бджілка 2.0

Аліна Гросу представила зухвалу версію хіта свого дитинства про маленьку бджілку

Композиція вийшла за назвою «Бджілка 2.0».

Виконавиця представила абсолютно нову версію своєї знаменитої пісні про маленьку бджілку, яка вийшла під назвою «Бджілка 2.0».

«Хочу віддати належне доленосному хіту, якому вже 22 роки. Я дуже ціную пісню «Бджілка». Звичайно, бувало, мене злило те, що постійно просили і просять її заспівати, але вже давно змирилася з її призначенням у моєму житті. Оновлена ​​»Бджілка » — це абсолютно новий погляд на сенс пісні, на аранжування. Я давно виношувала ідею зробити її кардинально іншою, і, здається, мені це вдалося», — розповіла Гросу.

Композиція, виконана українською мовою у стилі хіп-хоп, показує артистку, яка подорослішала як зовні, так і всередині.

Вперше оновлена ​​версія пісні пролунала на сольному концерті в Одесі. Саме «Бджілка 2.0» відкривала концерт та стала великим сюрпризом для всіх присутніх.

Оригінальна версія пісні «Бджілка»

Прем’єру нового синглу GROSU супроводжує динамічний відеоряд, у якому зібрані найяскравіші моменти з нещодавнього одеського концерту.