Відбувся реліз першого синглу GROSU у 2022 році!
Официальный сайт GROSU (Алина Гросу)
гросу сайт, grosu, сайт, алина гросу, официальный сайт Алины гросу, биография гросу, alina grosu, фото гросу, site grosu
693
post-template-default,single,single-post,postid-693,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Відбувся реліз першого синглу GROSU у 2022 році!

Пісня «Віскі» відома шанувальникам співачки, які ретельно стежать за творчістю у соціальних мережах. Фрагмент треку, який Аліна презентувала в Instagram, одразу ж сподобався з перших нот і став найочікуванішим релізом творчості артистки. Композиція оповідає про зради, про несправедливий вибір долі, багато хто переживав щось подібне і знайдуть себе в цій історії.

GROSU: «Віскі» вже 10 років. Я її написала, коли мені було 16, сидячи за роялем в інституті. Ця пісня є абсолютно автобіографічною. Це моя історія, про яку я довгий час мовчала і тільки коли рани загоїлися, я вирішила вам її презентувати. Всі ці роки я займалася пошуком стилістичного спрямування цієї пісні, пошуком того самого аранжування, яке б підкреслило мої слова та музику. Надихалася 90-ми, фільмами, піснями та своїм життям. Пошук міг бути нескінченним, але я нарешті стала розсудливою і відчула, що все готове! Хоча цілком можливо, що через час ми презентуємо й інші версії «Віскі», у тому числі ліричну. Цікаво, що саме цей трек став моїм щасливим білетом. Завдяки йому я виграла кілька авторських конкурсів і навіть потрапила до продюсерського центру.

Екранізувати новий хіт «Віскі» співачка планує найближчим часом. Режисуватиме кліп сама Аліна та Роман Полянський: «Сценарій відеороботи ми тримаємо у найсуворішому секреті. Проте обіцяємо, ми вас дуже здивуємо».