Аліна Гросу «проміняла» Полянського на відомого блогера-мільйонника
Официальный сайт GROSU (Алина Гросу)
гросу сайт, grosu, сайт, алина гросу, официальный сайт Алины гросу, биография гросу, alina grosu, фото гросу, site grosu
708
post-template-default,single,single-post,postid-708,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Аліна Гросу «проміняла» Полянського на відомого блогера-мільйонника

Артистка представила колаборацію із Олегом Машуковським.

Українська співачка Аліна Гросу та епатажний блогер Олег Машуковський представили провокаційну пісню «Роттердам».

«Це хукова пісня, — зазначає Аліна Гросу. — Оскільки я люблю експериментувати і іноді робити якусь провокацію, у моєму репертуарі є подібні пісні. Ця композиція дала мені можливість випробувати себе на міцність, дізнатися, наскільки я буду в цьому образі виглядати органічно «.

Ініціатором дуету стала сама Аліна. «Трек «Роттердам» дуже шукав другого виконавця, бо я не відчувала, що вона сольна», — зазначає співачка. — Я правильніший, ніж мають бути два виконавці для цієї пісні. Інших варіантів, крім Олега Машуковського, я навіть не розглядала. Ми як інь та ян, він доповнює своїм екстравагантним стилем, образом та внутрішнім світом”.

 

За словами відомого блогера-мільйонника Олега Машуковського, він на колаборацію погодився одразу. Також Машуковський згадав знайомство з Гроссу:

«Ми познайомилися на одному із заходів, і з першого дня знайомства порозумілися. Нам завжди легко і весело. До того ж, я був упевнений, що вийде крута, вдала пісня. Цей трек дуже підходить до мого репертуару. Прямої провокації в пісні ні, але він завуальований. Я людина досить-таки провокаційна, тому закохалася в цю пісню відразу. Це справжня молитва пристрасної ночі», — пояснив блогер.