GROSU зібрала аншлаг у Палаці України
Официальный сайт GROSU (Алина Гросу)
гросу сайт, grosu, сайт, алина гросу, официальный сайт Алины гросу, биография гросу, alina grosu, фото гросу, site grosu
712
post-template-default,single,single-post,postid-712,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

GROSU зібрала аншлаг у Палаці України

У Палаці «Україна» з успіхом відбулося грандіозне шоу головної «Троянди» українського шоу-бізнесу Аліни Гросу.

«Ми дуже довго готувалися до цього шоу, кожен вклав максимум зусиль. По-перше, ми забезпечили повну безпеку для глядачів з огляду на пандемію. Концерт відбувся з дотриманням усіх карантиних норм, — наголосила Аліна Гросу. — Я з усією командою дуже щаслива, що повна зала Палацу «Україна» зустріла нас шаленими оплесками і підспівувала кожну пісню, а це найголовніше для артиста. Дякую, мої дорогі слухачі».

Нікого не залишили байдужими фонтан та світлове шоу, круті декорації, запальні танці, жива музика та циркові трюки. «Ми не шукали легких шляхів, тому не використовували додаткових страховок, — згадує Аліна Гросу, — трос тримав лише руку. Після репетицій рука була дуже синя від синців, настільки вона перетискалася тросами. Звичайно боліло, але воно того варте».

Разом із акробатичним шоу артистка представила нову пісню Абракадабра. «Приємно, що пісня ще офіційно не вийшла, а приспів люди вже знають напам’ять, це буде хіт», — каже співачка.
Привітати Аліну з успішним концертом прийшли її зіркові друзі та колеги: Павло Зібров, Віктор Павлік, Камалія, Олена Філонова, Ілона Гвоздєва, Коля Серга, Ганна Трінчер, Анастасія Приходько, Олег Машуковський, Слава Соломко, Ваня Рассел, Міла Кузнєцова, Олексій Диве Церковний, Міс Вірменія Вікторія Махоян та інші.

Нагадаємо, що гучний концерт у Палаці Україна є частиною Всеукраїнського туру Аліни Гросу «Непереможна». У планах співачки продовжити свій успішний тур уже навесні.