Аліна Гросу із 38-річним бойфрендом випустила спільну пісню
Официальный сайт GROSU (Алина Гросу)
гросу сайт, grosu, сайт, алина гросу, официальный сайт Алины гросу, биография гросу, alina grosu, фото гросу, site grosu
746
post-template-default,single,single-post,postid-746,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Аліна Гросу із 38-річним бойфрендом випустила спільну пісню

Закохані записали lyric-video на трек «Почуття на касетах».

Українська співачка Аліна Гросу та її обранець, актор Роман Полянський, не можуть одне без одного жодної хвилини. Творча закохана пара навіть заспівала про це у своїй новій пісні «Почуття на касетах».

«Яка б ця пісня не була на перший погляд, вона не про розставання, а про розлуку! Ми співаємо про те, що важко бути далеко від коханої людини навіть кілька хвилин, я не кажу вже про кілька днів. Потрібно, якнайчастіше проводити». разом час», – пояснила значення пісні Аліна.

За словами Романа Полянського, «цей трек несе у собі меседж важливості берегти один одного. «Цінуєте, любіть і не відпускайте від себе дорогих вам людей!» — сказав Полянський.