Аліна Гросу показала, як готує для переселенців та допомагає їм із житлом
Официальный сайт GROSU (Алина Гросу)
гросу сайт, grosu, сайт, алина гросу, официальный сайт Алины гросу, биография гросу, alina grosu, фото гросу, site grosu
761
post-template-default,single,single-post,postid-761,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Аліна Гросу показала, як готує для переселенців та допомагає їм із житлом

Українська співачка Аліна Гросу у скрутні для України часи допомагає переселенцям, які були змушені залишити свої будинки.

У Instagram-stories артистка розповіла, що готує їжу для переселенців. Вона разом з іншими кухарями нарізає салати, ліпить вареники, голубці та багато іншого.

Крім того, людям, які через війну були змушені покинути свої будинки, Аліна допомагає шукати житло у Чернівцях.

«У цей, дуже важкий для нас час, потрібно кожному допомагати, потрібно бути корисним для суспільства. Ми готуємо, ми годуємо переселенців, займаємося благодійністю. І я пишаюся тим, що мої друзі, моя сім’я, мої знайомі – ніхто не сидить осторонь. . Всі займаються справою. І я пишаюся тим, що ми стали одним цілим, ми сильнішими. Разом ми можемо подолати абсолютно все», — поділилася Аліна Гросу.