П’яний світанок — Аліна Гросу представила нову пісню про особисте
Официальный сайт GROSU (Алина Гросу)
гросу сайт, grosu, сайт, алина гросу, официальный сайт Алины гросу, биография гросу, alina grosu, фото гросу, site grosu
853
post-template-default,single,single-post,postid-853,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

П’яний світанок — Аліна Гросу представила нову пісню про особисте

Співачка Grosu презентувала авторський трек про кохання «П’яний світанок». Артистка заклала в композицію історію зі свого життя.

Аліна Гросу зізнається, пісню можна сприймати по-різному. Але, говорить артистка, для неї особисто — це непроста робота.

«Цей сингл про сьогоднішні реаліїможна трактувати по різному, але в ньому кожен знайде себе. Це історія про те, як близька людина віддаляється і поступово перетворюється в знайомого. Там є такі слова: «П’яний світанок у нашого дому навіє тобі, що ми були знайомі. Навіє угаром і цигарок паром, та тільки ніхто ми, та тільки не пара». Це важкий для мене текст, я давно його в собі виношувала», — говорить зірка.

Разом з піснею «П’яний світанок» Grosu презентує кліп. Знімали в Чикаго.

«Спеціально не брали акторів, щоб вийшло показати стосунки органічно, по-справжньому. Хлопець, який виконав роль українець, який вже давно проживає в Америці. До речі, в якійсь мірі одна з головних героїнь — собака. Вона улюбленець мого друга і вона має велике значення для сюжету, особливо в фінальній сцені», — розповіла Аліна Гросу.